Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc

Meest recente uitzending
Datum
Za 31 oktober 2020
Tijd
10:40 tot 11:30
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25297256

Herhaling. In de derde aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. Dario schrijft zijn teksten in een jacuzzi, René le Blanc organiseert een releaseparty en Wally Mckey zoekt special effects voor zijn clip.

Creativiteit
De rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Dario merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en zoekt hier dan ook zijn toevlucht voor het schrijven.

A-artiest
René le Blanc organiseert een releaseparty om zijn nieuwste single aan het grote publiek te laten horen. Hij wil de single op ludieke wijze presenteren en zoekt in zijn netwerk naar een A-artiest die hem zijn nieuwste single kan overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Kramer. Helaas zijn zij even druk, maar René weet uiteindelijk iemand te strikken.

Special effects
De artistieke Wally Mckey heeft een clip opgenomen maar mist nog wat special effects. Samen met clip regisseur Ron en assistent Said maakt hij de clip af.

Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/ik-geloof-in-mij.

Meer op tv: Manchester United op tv , Basketbal op tv en Almere City op tv