Bekijk de uitzending van iCarly terug

Vr 21 september 2018 | 21:00 iCarly

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van iCarly gemist? Bekijk hier naar iCarly gemist.

iCarly

Datum
Vr 21 september 2018
Tijd
21:00 tot 21:30
Zender
Nickelodeon
Twitter hashtag
#icarly
Deel-url
gids.tv/21011260

Seizoen 1 - Aflevering 1 - iPilot: In de aflevering iPilot moet Carly zich melden bij de rector, Ted Franklin. Carly neemt de schuld op voor een actie de Sam heeft begaan.

Sam heeft het hoofd van Francine Briggs, de lerares van de meisjes, bovenop een plaatje van een neushoorn geplakt. Als straf moeten Carly en Sam de schoolaudities houden.

Als Freddie de meisjes helpt met de technische spullen, filmt hij op een gegeven moment hoe Carly en Sam grappen maken over Francine. Freddie zet dit stukje per ongeluk op Splashface, een fictieve internetsite.

Carly komt hierachter en ze halen het filmpje eraf. Freddie merkt op dat er veel positieve reacties waren over het filmpje.

De volgende dag komen Carly en Sam op school. Francine heeft het filmpje gezien en is boos op de meisjes.

Als de drie in de middag thuiskomen, bedenkt Carly een idee over een eigen show. Freddie bedenkt de naam iCarly, i voor internet.

Iedereen vindt het een goed idee. Freddie wordt de technische producent van de serie en Carly en Sam gaan de show presenteren.

Omdat Francine de 'leuke' filmpjes niet had gekozen voor de talentenshow, nodigen de meisjes de leuke talenten uit voor hun show en iCarly begint dus met het thema Rare Talenten.

iCarly op tv

Ongeluk internet school schuld boos neushoorn talentenshow rector serie show lerares thema freddie spullen hoofd reacties meisjes presenteren grappen filmpje seizoen aflevering 1 talenten middag.