Bekijk de uitzending van I, Robot terug

Za 6 juli 2019 | 22:30 I, Robot IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van I, Robot gemist? Bekijk hier naar I, Robot gemist.

I, Robot

I, Robot
Datum
Za 6 juli 2019
Tijd
22:30 tot 00:40
Zender
Sat 1
IMDb
7.1
Genre
I, Robot
Jaar
2004
Regisseur
Alex Proyas
Acteurs
Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell, Will Smith, Bruce Greenwood
Twitter hashtag
#irobot
Deel-url
gids.tv/22585978

In het Chicago van 2035 zijn robots overal aanwezig. Ze zijn bedienden, werknemers en beschermers in een, en dankzij de drie wetten van de robotica zijn ze niet in staat om mensen kwaad te doen. Agent Del Spooner heeft door een traumatische ervaring echter geen enkel vertrouwen in robots.

Als Alfred Lanning, de aartsvader van de robotica, te pletter stort in het hoofdkantoor van de grootste robotproducent van de wereld, vermoedt Spooner dat de dader een robot is. Samen met robotpsychologe Susan gaat hij op onderzoek uit en ze stuiten op een grote bedreiging voor de mensheid.

Het script van deze futuristische actiethriller met Will Smith in de hoofdrol is gebaseerd op een reeks korte verhalen van Isaac Asimov, wiens werk in de jaren zestig al leidde tot diverse televisiefilms. In 1999 werd een van Asimovs boeken verfilmd met 'Bicentennial Man', eveneens over een huisrobot.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/i-robot

I, Robot op tv

Chicago werknemers onderzoek robot dader bedreiging agent film boeken robots hoofdkantoor kwaad alan smith detective streamen james will smith bruce greenwood bridget moynahan james cromwell alan tudyk i robot wetten geen enkel deze verdacht korte.
Trailer 'I, Robot'