Bekijk de uitzending van I Love You Phillip Morris terug

Za 1 juni 2019 | 22:35 I Love You Phillip Morris IMDb: 6.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van I Love You Phillip Morris gemist? Bekijk hier naar I Love You Phillip Morris gemist.

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris
Datum
Za 1 juni 2019
Tijd
22:35 tot 00:35
Zender
SBS 9
IMDb
6.6
Genre
Komedie
Jaar
2009
Regisseur
Glenn Ficarra, John Regua
Acteurs
Jim Carrey, Ewan Mcgregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Brennan Brown
Twitter hashtag
#iloveyouphillipmorris
Deel-url
gids.tv/22346303

I Love You Phillip Morris is een Amerikaanse en Franse komedie- en dramafilm uit het jaar 2009. Met onder andere met Jim Carrey, Ewan McGregor en Leslie Mann in de hoofdrol. In deze komedie met i love you phillip morris vertellen bad santa-scenaristen Glenn Ficarra en John Requa het waargebeurde verhaal van de Texaanse meesteroplichter Steve Russell, die zijn vrouw bedroog met een man en ook tegen die man loog over zijn leven.

Steven Russell leidt een doodgewoon leven. Hij is getrouwd, werkt bij de lokale politie en speelt orgel in de kerk. Tot hij op een dag een ernstig auto-ongeluk krijgt, waardoor hij een openbaring heeft: hij is homoseksueel en gaat het maximale uit het leven halen. Om in zijn nieuwe extravagante levensstijl te voorzien, begint hij met frauderen en oplichten, met als gevolg dat hij al snel in de gevangenis belandt. Daar ontmoet hij de liefde van zijn leven, de gevoelige Phillip Morris. Steven wringt zichzelf in de meest onmogelijke bochten om zijn grote liefde uit de gevangenis te bevrijden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/i-love-you-phillip-morris

I Love You Phillip Morris op tv

.
I Love You Phillip Morris - Trailer