Bekijk de uitzending van Hunted terug

Ma 25 november 2019 | 20:25 Hunted

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hunted gemist? Bekijk hier naar Hunted gemist.

Hunted

Datum
Ma 25 november 2019
Tijd
20:25 tot 21:25
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2019
Regisseur
Youri Kant
Presentatie
Pieter Jan Hagens
Twitter hashtag
#HuntedNL
Uitzending gemist
Hunted gemist
Deel-url
gids.tv/23338132

In deze laatste aflevering van Hunted zijn nog drie duo's in het spel. Ze hebben nog ongeveer 17 uur tot ze op het extractiepunt het land kunnen verlaten. Blijven ze op de laatste dag uit handen van de opsporingsdienst?

Duo's
De duo's Tizita en Betty, Anne en Juanitto en Koen en Juul weten nog niet wat de precieze locatie van het extractiepunt is. De rechercheurs hebben inmiddels ook een telefoon van een van de opgepakte duo's kunnen ontgrendelen en hebben dezelfde informatie als de deelnemers.

Opgejaagd
Het belooft een zenuwslopende laatste aflevering te worden, waarin drie duo's opgejaagd worden en proberen de volledige 500 uur uit handen van de opsporingsdienst te blijven.

Het spel
In Hunted slaan gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.

Hunted op tv

Politie telefoon betty burgers koen show spelshow deelnemers pieter jan hagens team hunted seizoen vlucht deze locatie medewerkers.