Bekijk de uitzending van Humperdinck - Hänsel und Gretel terug

Za 24 juni 2017 | 00:00 Humperdinck - Hänsel und Gretel

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Humperdinck - Hänsel und Gretel gemist? Bekijk hier naar Humperdinck - Hänsel und Gretel gemist.

Humperdinck - Hänsel und Gretel

Datum
Za 24 juni 2017
Tijd
00:00 tot 01:47
Zender
Brava
Genre
Muziek
Deel-url
gids.tv/18169621

Hans en Grietje lezen hun eigen sprookje voor en beleven de gebeurtenissen tussen realiteit en fictie. Hans en Grietje worden, gekweld door honger en armoede, door hun moeder het huis uitgestuurd.

Ze dwalen rond, maar merken tot hun schrik dat ze de weg naar huis niet meer weten. Als de duisternis invalt, verschijnt het Zandmannetje.

Hij sust de kinderen in slaap en zij worden beschermd door veertien engelen. Wanneer ze de volgende morgen gewekt worden door het Dauwmannetje, zien ze een taart staan waarvan ze - hongerig als ze zijn - onmiddellijk beginnen te eten.

De heks aan wie de taart toebehoort, ontdekt de beide kinderen en sluit Hans op in een kooi om vetgemest te worden. Grietje moet haar helpen met het bakken van koeken.

Wanneer de heks even niet oplet, duwt Grietje haar in de oven en bevrijdt haar broertje. Ze worden herenigd met hun gelukkige ouders.

Humperdinck - Hänsel und Gretel op tv

.