Bekijk de uitzending van Human Capital terug

Vr 9 november 2018 | 21:50 Human Capital IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Human Capital gemist? Bekijk hier naar Human Capital gemist.

Human Capital

Human Capital
Datum
Vr 9 november 2018
Tijd
21:50 tot 23:40
Zender
Canvas
IMDb
7.3
Genre
Drama
Jaar
2013
Regisseur
Paolo Virzì
Acteurs
Fabrizio Bentivoglio, Matilde Gioli, Valeria Bruni Tedeschi, Guglielmo Pinelli, Fabrizio Gifuni
Deel-url
gids.tv/21260830

Dino Ossola is een makelaar die aspiraties heeft om op de sociale ladder omhoog te klimmen. Giovanni Bernaschi werkt op de beurs waar hij aan speculeren doet. Hij verwacht niet ooit zaken te kunnen doen met iemand als Dino. Als hun beider kinderen zich echter met elkaar verloven, wordt er van alles in gang gezet. Carla is de rijke maar ongelukkige vrouw van Giovanni, die ondertussen droomt van een ander leven. Roberta is de nieuwe partner van Dino, een gastvrije psychologe die graag moeder zou willen zijn. De twee kinderen zijn Serena en Massimiliano, van wie hun ouders erg hoge verwachtingen hebben. De verlangens naar ware liefde van Serena worden onderdrukt door de vader van Massimiliano. En dan vindt er op een koude nacht, op de avond voor kerst, ook nog eens een mysterieus ongeluk plaats.

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/human-capital

Human Capital op tv

Ongeluk vrouw beurs film fietser liefde dino gezin chauffeur dochter slachtoffer kerst noord-italië relatie makelaar serena zwaargewond kinderen klimmen moeder ouders vader valeria golino drama avond nacht partner zoon koude speculeren zaken deze.
Human Capital - Trailer