Onderwerpen in How to Be Gay

Bekijk de uitzending van How to Be Gay terug

Vr 7 december 2018 | 21:10 How to Be Gay

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van How to Be Gay gemist? Bekijk hier naar How to Be Gay gemist.

How to Be Gay

Datum
Vr 7 december 2018
Tijd
21:10 tot 22:00
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Presentatie
Margriet van der Linden
Twitter hashtag
#howtobegay
Deel-url
gids.tv/21421055

In deze derde aflevering gaat Margriet van der Linden naar Rusland voor de documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld.

In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo's wonen. Tijdens een lesbisch feest blijkt dat de vrouwen het beleid van Poetin zo gek nog niet vinden.

In How to be gay geeft Margriet van der Linden antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. In zes afleveringen bezoekt ze onder meer Rusland, China, Libanon en Engeland. Haar reis leidt tot een reeks bijzondere en intieme ontmoetingen met mensen die vertellen over hun geaardheid. In hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? En wat moeten ze doen of laten om te worden geaccepteerd?

How to Be Gay op tv

Homoseksualiteit rusland vrouwen feest poetin homo's china engeland documentaire burgemeester libanon lesbisch freedom margriet van der linden reis seizoen margriet geen deze.