Bekijk de uitzending van Hotel M terug

Ma 26 mei 2014 | 21:40 Hotel M

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hotel M gemist? Bekijk hier naar Hotel M gemist.

Hotel M

Datum
Ma 26 mei 2014
Tijd
21:40 tot 22:30
Zender
Eén
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Marcel Vanthilt
Twitter hashtag
#HotelM
Deel-url
gids.tv/11230283

Mojito. Macarena. Monokini. Elke mooie zomer begint met een M. En daarom is er Hotel M. Een show vol Mondige Mensen. Een Magnifieke quiz. Elke dag live Muziek. En Marcel Vanthilt.

Marcel ontvangt elke avond twee hoofdgasten die gedurende het hele programma bij hem aan tafel aanschuiven. Hij praat niet alleen met hen, hij quizt ook met hen. Over de relevante, actuele gebeurtenissen van de dag en over elkaar. En natuurlijk zijn er ook acts en events op het plein en is er elke avond live muziek.

In 54 afleveringen zal Marcel meer dan 200 gasten ontvangen. Nationale en internationale gasten, grote en kleine namen, bekende en onbekende gasten: iedereen die deze zomer een sterk verhaal heeft of de actualiteit bepaalt, zit in Hotel M.

Het decor is dit jaar een enorme rode M, van zeven meter hoog en negen meter breed. Een hip en trendy statement dat het Stationsplein van Roeselare en het strand van Knokke-Heist extra kleur en power zal geven. Door de grote glazen wanden kan iedereen tijdens de show binnenkijken en ook volgen op een groot scherm.

Ook in de grafiek, de begingeneriek en de bumpers staat de M centraal. Voor de bumpers trokken de makers met een kleine replica van de M en zes camera’s gemonteerd op een statief naar de mooiste locaties van beide gaststeden.

Niets mag ontbreken in Hotel M en dus zijn er ook De Selfies. Vijf bekende Vlaamse vrouwen delen om de beurt een bewegende selfie. Een korte inkijk in hun leven. Een moment van groot of klein geluk, van vreugde of ergernis. De Selfies zijn de eerste weken: actrice Joy-Anna Thielemans, journaliste Fatma Taspinar, tv-presentatrices Cath Luyten en Frieda Van Wijck, en realityster Olga Zelenko.

En jij kan ter plaatse ook een selfie maken met de Hotel M-fotopaal. Ga ervoor staan, druk op de knop en misschien win jij wel een exclusief Hotel M-strandlaken.

Hotel M op tv

.
Promo: Hotel M