Bekijk de uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? terug

Do 31 oktober 2019 | 21:32 Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist? Bekijk hier naar Hoe Zal Ik Het Zeggen? gemist.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Datum
Do 31 oktober 2019
Tijd
21:32 tot 22:30
Zender
RTL 4
Genre
Komische show
Jaar
2019
Presentatie
Jamai Loman
Deel-url
gids.tv/23173996

In het nieuwe programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? verrast presentator Jamai Loman bekende en onbekende Nederlanders, door op een bijzondere manier boodschappen van anderen over te brengen. De afleveringen zijn elke donderdag om 21:30 uur op RTL 4.

Verbazing en emoties
In dit verborgencameraprogramma zorgt Jamai voor complete verbazing en emotionele momenten bij de ontvangers van de boodschappen. Eerst gaat hij in gesprek met de persoon die iets wil overbrengen aan een ander.

Huwelijksaanzoek
Fajah Lourens wordt bijvoorbeeld op een bijzondere manier door haar kinderen gewezen op haar vele telefoongebruik en er wordt een huwelijksaanzoek gedaan.

Hangjongeren
Vaste onderdelen van het programma zijn het hangjongerenkoortje, dat iemand die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet verrast. Ook geven de 'evil-twins' iemand een bijzondere wake-up-call.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? op tv

Presentator boodschappen show huwelijksaanzoek emoties jamai hangjongeren kinderen fajah lourens jamai loman seizoen gesprek aflevering 1.

Meer uitzendingen van Hoe Zal Ik Het Zeggen?