Hit the Road: bijzondere optredens

Meest recente uitzending
Datum
Zo 27 september 2020
Tijd
23:45 tot 01:00
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25110170

Herhaling. Zaterdagavond is weer een nieuwe aflevering van het programma Hit the Road te zien op SBS6. De deelnemers zingen vanuit een rijdende auto, naast een bekende chauffeur. De uitzendingen zijn elke zaterdag rond 21:30 uur.

Betekenis
Iedere deelnemer zingt een lied dat een speciale betekenis voor hem of haar heeft. Daarvoor deelt iedereen zijn of haar bijzondere verhaal aan Gordon, Edsilia Rombley, Nick & Simon of Roel van Velzen.

Emotioneel
De BN'ers rijden door het land om de deelnemers op te pikken. Dat levert emotionele en grappige verhalen op, gevolgd door bijzondere zangperformances.

Achterbank
De chauffeurs luisteren tijdens het rijden van de auto en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten. Daar is slechts plek voor twee. Afvallers worden opgevangen in de bezemwagen. Aan het eind van het programma gaat de deelnemer die het meest overtuigde naar huis met een nieuwe auto.

Je kunt alle afleveringen van Hit the Road terugkijken op KIJK.nl en de leukste fragmenten zie je op gids.tv/programma/hit-the-road.

Meer op tv: FC Den Bosch op tv , Inter Milan op tv en Welke Zender Feyenoord? op tv