Bekijk de uitzending van Hillary (VPRO) terug

Do 2 april 2020 | 22:30 Hillary (VPRO)

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hillary (VPRO) gemist? Bekijk hier naar Hillary (VPRO) gemist.

Hillary (VPRO)

Datum
Do 2 april 2020
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Acteurs
Nanette Burstein
Deel-url
gids.tv/24059363

In de vierdelige documentaireserie Hillary is te zien hoe Hillary Clinton een van de meest bewonderde én verguisde vrouwen ter wereld werd. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 23:00 uur te zien op NPO 2.

Ongekende toegang
Regisseur Nanette Burstein kreeg ongekende toegang tot de Amerikaanse voormalige presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat.

Interviews
De docuserie bevat exclusieve interviews met Hillary zelf, met echtgenoot Bill, met vrienden en journalisten en laat nooit eerder vertoonde campagnebeelden uit 2016 zien.

Opmerkelijk
Burstein bevraagt ook Hillary's bondgenoten en politieke tegenstanders nauwgezet. Het resultaat is een opmerkelijk portret van het leven en de carrière van een bijzondere vrouw uit de Amerikaanse politiek.

Transformatie
De eerste aflevering gaat over Hillary's eerste politieke transformatie, van een jonge Republikeinse uit de voorsteden tot de spraakmakende First Lady van Arkansas.

Hillary (VPRO) op tv

.