Bekijk de uitzending van High School Moms terug

Di 16 april 2019 | 20:30 High School Moms

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van High School Moms gemist? Bekijk hier naar High School Moms gemist.

High School Moms

Datum
Di 16 april 2019
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Pregnant at 14
Jaar
2012
Deel-url
gids.tv/22101426

Florence Crittendon High School in Denver is niet zomaar een doorsnee middelbare school. Hier kunnen tienermoeders terecht om hun lessen te combineren met de zorg voor hun kinderen.

High School Moms is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC.

De school heeft alle faciliteiten die een jonge moeder nodig heeft, inclusief een eigen kinderopvang. Dus terwijl hun kroost een lokaal verderop lekker speelt met de blokken, blokken de jonge moeders zelf hard voor het halen van hun diploma.

Makkelijk is dat niet. Het moederschap kost een hoop energie, zeker met baby's die 's nachts vaak wakker zijn. Niet zelden worden de schoolbanken gebruikt om een beetje bij te slapen.

En dan zijn er ook nog de financiële zorgen waar de jonge gezinnen mee te kampen hebben. Want de opvang is niet gratis en wie op school zit, kan niet werken.

In High School Moms zie je enkele van deze jonge moeders die worstelen om een goede balans te vinden tussen luiers, lessen en hun dagelijkse leven. Houden ze het vol tot ze het begeerde diploma hebben of moeten ze noodgedwongen afhaken?

High School Moms op tv

School opleiding worstelen middelbare school slapen kampen diploma baby's kinderopvang tieners florence luiers gratis denver moeders blokken energie kinderen opvang jongeren makkelijk moeder ouderschap werken gezinnen seizoen aflevering 1 deze zorgen.