Bekijk de uitzending van Het paard van Sinterklaas terug

Za 16 november 2019 | 15:25 Het paard van Sinterklaas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het paard van Sinterklaas gemist? Bekijk hier naar Het paard van Sinterklaas gemist.

Het paard van Sinterklaas

Het paard van Sinterklaas
Datum
Za 16 november 2019
Tijd
15:25 tot 16:55
Zender
NPO 3
Genre
Familiefilm
Jaar
2005
Regisseur
Mischa Kamp
Acteurs
Jan Decleir, Ebbie Tam, Betty Schuurmann, Anneke Blok, Han Hanyi
Twitter hashtag
#hetpaardvansinterklaas
Deel-url
gids.tv/23267711

Familiefilm: Winky is zes jaar als ze naar Nederland komt. Alles is hier anders en ze moet overal ontzettend aan wennen. Haar eerste schooldag is een ramp. Gelukkig vindt ze troost bij Saartje, een oude pony. Als Winky's moeder onverwacht naar China gaat om voor haar zieke moeder te zorgen, wordt Saartje nog belangrijker voor Winky. Tante Cor, de eigenaresse van Saartje, wil Winky wel leren paardrijden maar dat mag niet van Winky's vader. Als Saartje plotseling overlijdt, voelt Winky zich ontzettend alleen. Ze wil zo graag een paard, maar hoe komt ze daaraan? Van haar ouders krijgt ze er zeker geen. Dan hoort Winky over Sinterklaas, een goedheiligman die iedereen kadootjes geeft. Winky besluit om hem een paard te vragen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/het-paard-van-sinterklaas

Het paard van Sinterklaas op tv

Ramp china paard nederland film betty kamp pony sinterklaas eerste schooldag schooldag paardrijden streamen anneke blok ebbie tam jan decleir mischa kamp moeder ouders vader het paard van sinterklaas vragen wennen geen deze zorgen.
Het paard van Sinterklaas - Trailer