Bekijk de uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas terug

Za 22 juni 2019 | 16:20 Het Mooiste Meisje van de Klas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier naar Het Mooiste Meisje van de Klas gemist.

Het Mooiste Meisje van de Klas

Datum
Za 22 juni 2019
Tijd
16:20 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Presentatie
Jaap Jongbloed
Twitter hashtag
#mooistemeisje
Uitzending gemist
Het Mooiste Meisje van de Klas gemist
Deel-url
gids.tv/22457124

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Realityreeks over de levens van de mooiste meisjes van de klas.

Hilda van der Meulen.

Hilda van der Meulen (1971) groeide op in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze had een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal stond. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen werd ze aanbeden, maar zij waren niet de enigen. Toen Hilda tijdens een avondje stappen popster Koen Wauters van Clouseau tegen het lijf liep, was hij zó onder de indruk dat hij dezelfde nacht nog een liedje over haar schreef. De meeste klasgenoten hebben voor het laatst iets van Hilda vernomen toen zij in 1993 tot Miss Nederland werd gekroond. Daarna is Hilda uitgevlogen en heeft ze jaren geleefd tussen de high society van Londen en LA. Wat heeft haar mooie uiterlijk haar gebracht? En wat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Hilda jaren later toch weer terugkeerde naar haar geboortegrond?

Het Mooiste Meisje van de Klas op tv

Londen nederland paardensport heerenveen koen klas uiterlijk mavo hilda jeugd meisjes jaap jongbloed koen wauters meisje jongens klasgenoten seizoen nacht seizoen 12 aflevering 1 jongbloed.