Bekijk de uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas terug

Wo 31 januari 2018 | 22:20 Het Mooiste Meisje van de Klas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas gemist? Bekijk hier naar Het Mooiste Meisje van de Klas gemist.

Het Mooiste Meisje van de Klas

Datum
Wo 31 januari 2018
Tijd
22:20 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Presentatie
Jaap Jongbloed
Twitter hashtag
#mooistemeisje
Uitzending gemist
Het Mooiste Meisje van de Klas gemist
Deel-url
gids.tv/19531237

De komende twee woensdagen zijn twee nieuwe afleveringen van Het Mooiste Meisje van de Klas te zien op NPO 1. Vanavond het verhaal van Hilda van der Meulen (1971), die opgroeide in het Friese dorpje Oudeschoot.

Hilda heeft een onbevangen en avontuurlijke jeugd, waarin de paardensport centraal staat. Door de jongens op de openbare Mavo in Heerenveen wordt ze aanbeden, maar zij zijn niet de enigen. Als Hilda tijdens een avondje stappen de bekende Vlaamse popster Koen Wouters van Clouseau tegen het lijf loopt, is hij zó onder de indruk dat hij dezelfde nacht nog een liedje over haar schrijft...

De meeste klasgenoten hebben voor het laatst iets van Hilda vernomen toen zij in 1993 tot Miss Nederland werd gekroond. Daarna is Hilda uitgevlogen en heeft ze jaren geleefd tussen de high society van Londen en LA. Wat heeft haar mooie uiterlijk haar gebracht? En wat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Hilda jaren later toch weer terugkeert naar haar geboortegrond?

Het Mooiste Meisje van de Klas op tv

.