Bekijk de uitzending van Het mooiste meisje van de klas terug

Vr 12 januari 2018 | 21:20 Het mooiste meisje van de klas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het mooiste meisje van de klas gemist? Bekijk hier naar Het mooiste meisje van de klas gemist.

Het mooiste meisje van de klas

Datum
Vr 12 januari 2018
Tijd
21:20 tot 22:00
Zender
NPO 1 extra
Genre
Show, VariÉtÉ
Twitter hashtag
#mooistemeisje
Deel-url
gids.tv/19483016

De bloedmooie Nicole (1970) uit Loon op Zand valt al snel op bij de jongens uit haar klas. Ze houdt ook wel van een beetje flirten en doet dat vooral veel en graag met haar vriendinnen tijdens de bezoekjes aan de nabijgelegen Efteling, waar de jeugd uit de omgeving een abonnement op heeft.

Als Nicole naar de Norbertus Mavo in de grote stad Tilburg gaat, komt haar leven in een stroomversnelling. En als ze eenmaal als model wordt ontdekt, is het helemaal gebeurd met een rustig leven.

Ze wordt de grote aanjager in de house scene en feest nachtenlang door op Ibiza en in Amsterdam. Het drukke uitgaansleven dreigt z'n tol te eisen tot ze haar droomprins, de ex van Leontine Borsato, tegenkomt.

Jaap Jongbloed ontmoet Nicole op haar droomboerderij nabij Amsterdam en reist met haar terug naar onder andere de Efteling, waar oude vriendinnen met haar herinneringen ophalen. Is Nicole uiteindelijk dankzij of ondanks haar mooie uiterlijk gelukkig geworden?

Het mooiste meisje van de klas op tv

.