Het mooiste meisje: avontuurlijke Yvonne

Meest recente uitzending
Datum
Ma 20 juli 2020
Tijd
21:30 tot 22:25
Genre
Amusement
Acteurs
Jaap Jongbloed
Website
Het mooiste meisje: avontuurlijke Yvonne
Deel-url
gids.tv/24736605

In Het mooiste meisje van de klas vanavond het verhaal van de avontuurlijke Yvonne, die in de jaren 70 opgroeit in de bossen van Epe en later de hele wereld overvaart.

Speelterrein
Yvonne hoort bij een bijzonder, artistiek gezin en is erg nieuwsgierig. Ze heeft als jong meisje met de uitgestrekte bossen een groot speelterrein, maar na de middelbare school is er een hele wereld die verkend moet worden.

Zeiljacht
Daarom vertrekt ze na de middelbare school voor twee jaar als au pair naar Marseille. Meer avontuur beleeft Yvonne als ze stewardess wordt op een zeiljacht. Acht jaar lang bevaart ze de wereldzeeën en ziet de meest schitterende plekken.

Dochter
Haar hart wordt veroverd op Malta, door een Zuid-Afrikaanse Brit, die ook de wereld over vaart. Ze krijgen een dochter, maar omdat hij blijft varen is Yvonne soms maandenlang alleen met haar dochter.

Turbulent
Jaap ontmoet Yvonne in haar huidige woonplaats, Epe. Waarom is Yvonne na zo'n turbulent leven toch weer teruggekeerd naar haar geboortegrond? En is hiermee haar leven ook in een rustiger vaarwater gekomen?

Bekijk alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas via gids.tv/programma/het-mooiste-meisje-van-de-klas.

Meer op tv: Max Verstappen op tv , Vuelta op tv en Korfbal op tv

Het mooiste meisje: avontuurlijke Yvonne gemist