Bekijk de uitzending van Het journaal - Sportweekend terug

Zo 27 januari 2019 | 19:00 Het journaal - Sportweekend

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het journaal - Sportweekend gemist? Bekijk hier naar Het journaal - Sportweekend gemist.

Het journaal - Sportweekend

Datum
Zo 27 januari 2019
Tijd
19:00 tot 19:55
Zender
Eén
Genre
Nieuwsuitzending, Live uitzending
Jaar
2019
Presentatie
Maarten Vangramberen
Deel-url
gids.tv/21693434

Aflevering 27 - Nieuws, met in 'Sportweekend' een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.

Voetbal: alles over de 23ste speeldag in de hoogste klasse, met een verslag van KV Oostende - Club Brugge + reacties, een reportage over Lokeren - Zulte Waregem, en uit 1B: een reportage over Beerschot Wilrijk - KV Mechelen. Veldrijden: een verslag van de Wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide, en de visie van Michel Wuyts, één week voor het WK. Wielrennen: een reportage over Remco Evenepoel, aan de vooravond van zijn debuut bij de profs in de Ronde van San Juan. Tennis: een verslag van de mannenfinale op de Australian Open. Hockey: een verslag van Argentinië - België (mannen en vrouwen) in de Pro League, en een reportage over de Belgische hockeyers in Argentinië. Langlaufen: een reportage over het BK in Elsenborn. Kort: WRC Monte Carlo,halve finales beker van België basketbal.(onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Het journaal - Sportweekend op tv

Argentinië belgië live uitzending finale beker sydney kv mechelen basketbal journaal toernooi shorttrack zulte waregem brugge debuut australian open ek shorttrack waregem wereldbekerwedstrijd overzicht hoogerheide vooruitblik mechelen analyse oostende stage monte carlo reacties reportage vooravond club brugge week maarten pro league.