Bekijk de uitzending van Het Journaal - Sportweekend terug

Zo 21 oktober 2018 | 19:00 Het Journaal - Sportweekend

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Journaal - Sportweekend gemist? Bekijk hier naar Het Journaal - Sportweekend gemist.

Het Journaal - Sportweekend

Datum
Zo 21 oktober 2018
Tijd
19:00 tot 19:55
Zender
Eén
Genre
Nieuwsuitzending, Live uitzending
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21149648

Aflevering 294 - Nieuws en sport.

Voetbal: alles over de 11de speeldag in de eerste klasse, met een verslag van Anderlecht - Cercle Brugge. Verslagen van de belangrijkste wedstrijden van zaterdagavond. Uit 1B: een verslag van KV Mechelen - Beerschot-Wilrijk + reacties.Uit Frankrijk: een verslag van Straatsburg - Monaco, de eerste match van Thierry Henry als clubcoach. Wielrennen: een verslag van de veldrit in Bern, de 3de voor de Wereldbeker. Een reportage over Niels Albert, n.a.v. de Superprestigeveldrit in Boom. Tennis: een verslag van de finale van ATP Antwerpen. Atletiek: een reportage over Koen Naert, n.a.v. de halve marathon van Brugge. Een (kort) verslag van de CrossCup Relays in Gent. Basketbal: een reportage over Oostende - Antwerp Giants. Kort: MotoGP Japan, WK para tafeltennis. (onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Het Journaal - Sportweekend op tv

Sport motogp japan marathon antwerpen live uitzending finale gent tafeltennis kv mechelen koen journaal anderlecht straatsburg brugge wereldbeker niels albert bern monaco thierry henry mechelen oostende reacties reportage verslagen zaterdagavond koen naert.