Bekijk de uitzending van Het is hier Autistisch terug

Do 15 februari 2018 | 21:40 Het is hier Autistisch

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het is hier Autistisch gemist? Bekijk hier naar Het is hier Autistisch gemist.

Het is hier Autistisch

Datum
Do 15 februari 2018
Tijd
21:40 tot 22:35
Zender
NPO 3
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Presentatie
Filemon Wesselink
Twitter hashtag
#hetishierautistisch
Deel-url
gids.tv/19633274

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch dieper het spectrum in. Hij wil weten welke impact autisme op hun leven heeft èn dat van hun omgeving.

In de eerste aflevering bezoekt Filemon mensen met een bijzondere hobby of talent, en onderzoekt hij waar deze sterke fascinaties en uitzonderlijke talenten vandaan komen.

In de eerste serie kreeg Filemon Wesselink begin vorig jaar zelf de diagnose autisme-spectrumstoornis. Maar nog niet alle mysteries zijn ontrafeld, dus zag Wesselink ruimte voor een nieuw seizoen.

"Wat mij vooral is bijgebleven uit die periode zijn de ontmoetingen en gesprekken met mensen die net als ik in het spectrum zitten. En omdat dat spectrum zo breed en mysterieus is, wil ik er nog veel meer over weten. Voor mijn gevoel heb ik namelijk alleen nog maar kennis gemaakt met het topje van de autisme-ijsberg", aldus Filemon.

Het is hier Autistisch op tv

Talent ruimte hobby autisme diagnose serie eerste aflevering filemon wesselink impact seizoen nieuw seizoen aflevering 1 seizoen 2 talenten.