Bekijk de uitzending van Het gevoel van de vierdaagse terug

Ma 15 juli 2013 | 19:25 Het gevoel van de vierdaagse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het gevoel van de vierdaagse gemist? Bekijk hier naar Het gevoel van de vierdaagse gemist.

Het gevoel van de vierdaagse

Datum
Ma 15 juli 2013
Tijd
19:25 tot 20:00
Zender
NPO 1
Presentatie
Fons de Poel, Hella van der Wijst
Twitter hashtag
#4daagse
Officiële Twitter
@4daagseredactie
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Het gevoel van de vierdaagse gemist
Deel-url
gids.tv/9453594

Fons de Poel presenteert samen met Hella van der Wijst het laatste nieuws, portretten van betrokkenen en alles wat met wandelen en de Nijmeegse Vierdaagse te maken heeft. Voor Hella van der Wijst is het de tiende keer dat zij een programma maakt over de Vierdaagse: “Dit word een kroonjaar dus. De Vierdaagse is in die tien jaar uitgegroeid tot niet alleen het grootste elk jaar terugkerende wandelevenement ter wereld maar ook het grootste mediaevenement van de Nederlandse zomer. Maar veel is ook hetzelfde gebleven zoals de ongelooflijk goede sfeer: wat is Nederland toch een leuk land, denk je als je erbij bent. En er lopen elk jaar 45.000 potentiële mooie levensverhalen mee die de moeite waarde zijn om door te vertellen: dus dat verveelt nooit!”

Ook is er dagelijks een korte bijdrage van presentator Harm Edens te zien en op vrijdag is er een extra lange uitzending in samenwerking met Omroep Gelderland. Verder is ook dit jaar Erik Hulzebosch als speciale verslaggever van de partij om de Vierdaagse te volgen.

Het gevoel van de vierdaagse op tv

.