Bekijk de uitzending van Het gevoel van de vierdaagse terug

Di 17 juli 2018 | 19:10 Het gevoel van de vierdaagse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het gevoel van de vierdaagse gemist? Bekijk hier naar Het gevoel van de vierdaagse gemist.

Het gevoel van de vierdaagse

Datum
Di 17 juli 2018
Tijd
19:10 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2016
Twitter hashtag
#4d17
Officiële Twitter
@4daagseredactie
Uitzending gemist
Het gevoel van de vierdaagse gemist
Deel-url
gids.tv/20587535

Ook dit jaar is Het Gevoel van de Vierdaagse weer te zien bij KRO-NCRV. Een afwisselend magazine waarin presentator Fons de Poel en co-presentator Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouwers op de been brengt.

Het Gevoel van de Vierdaagse is van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli dagelijks rond 19:10 uur te zien op NPO 1.

In korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 102de editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitspreekt: "Het is de vrolijkste en vriendelijkste marathon van de wereld."

Het gevoel van de vierdaagse op tv

Nijmegen presentator liefde geboorte wandelaars vierdaagse de poel tienduizenden jaarlijks magazine fons de poel sander de kramer fons kro-ncrv dagelijks aflevering 1 vrijdag toeschouwers.