Bekijk de uitzending van Het gevoel van de Vierdaagse terug

Vr 18 juli 2014 | 13:20 Het gevoel van de Vierdaagse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier naar Het gevoel van de Vierdaagse gemist.

Het gevoel van de Vierdaagse

Datum
Vr 18 juli 2014
Tijd
13:20 tot 14:00
Zender
NPO 1
Genre
Sportreportage
Presentatie
Fons de Poel
Twitter hashtag
#4daagse
Officiële Twitter
@4daagseredactie
Uitzending gemist
Het gevoel van de Vierdaagse gemist
Deel-url
gids.tv/11543539

Op Nederland 1 is vandaag een aangepaste programmering in verband met de vliegramp in Oekraïne. Daarbij kwamen 298 mensen om het leven, onder wie zeker 173 Nederlanders.

De uitzending van de Tour de France verhuist naar Nederland 2. Op Nederland 1 is er ieder uur een NOS Journaal te zien. En als er belangrijke ontwikkelingen zijn, worden er extra uitzendingen ingelast.

---

Fons de Poel presenteert samen met Hella van der Wijst het laatste nieuws, portretten van betrokkenen en alles wat met wandelen en de Nijmeegse Vierdaagse te maken heeft. Dit jaar is Erik Hulzebosch als speciale verslaggever van de partij om de Vierdaagse te volgen.

Het gevoel van de Vierdaagse op tv

Nederland uitzending oekraïne nos journaal hella journaal tour de france vierdaagse nijmeegse vierdaagse wandelen vliegramp portretten de poel verslaggever nijmeegse erik hulzebosch fons de poel hella van der wijst hulzebosch fons.