Bekijk de uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen terug

Ma 9 december 2019 | 22:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Bekijk hier naar Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Datum
Ma 9 december 2019
Tijd
22:20 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Dramaserie
Jaar
2019
Acteurs
Kees Hulst
Twitter hashtag
#hendrikgroen
Deel-url
gids.tv/23416202

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Nederlandse dramaserie.

Zolang er leven is: september.

Evert wil niet meer met Hendrik praten na hun ruzie en in de koffiekamer gaat het over niets anders dan het overlijden van mevrouw Pot. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten. Steeds meer bewoners krijgen een brief met informatie over hun overplaatsing. Ondertussen geeft meneer Bakker Nederlandse les aan de asielzoekers in het tehuis en beraamt Graeme plannen voor het verzet tegen zijn verhuizing. Omanido neemt afscheid van Grietje, die verhuist naar Haarlem. Leonie probeert Hendrik te overtuigen de ruzie met de koppige Evert bij te leggen.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen op tv

Verhuizing asielzoekers afscheid bewoners ruzie verzet groen overlijden haarlem dramaserie dagboek overplaatsing hulst meneer bakker plannen kees hulst het geheime dagboek van hendrik groen seizoen seizoen 2 hendrik groen directeur.