Bekijk de uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen terug

Ma 25 november 2019 | 22:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Bekijk hier naar Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Datum
Ma 25 november 2019
Tijd
22:20 tot 22:55
Zender
NPO 1
Genre
Dramaserie
Jaar
2019
Acteurs
Kees Hulst
Twitter hashtag
#hendrikgroen
Deel-url
gids.tv/23338031

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Nederlandse dramaserie.

Zolang er leven is: juli.

Hendrik zoekt (ongevraagd) naar alternatieve behandelingen voor Evert. Hij kan zich nog altijd niet bij Everts keuze neerleggen en wanneer Evert aan de slag gaat met het plannen van zijn begrafenis, leidt dat tot spanningen tussen hen. Coby de Roos is ondertussen druk bezig met het plaatsen van stapelbedden in de leegstaande kamers. Het tehuis gaat asielgezinnen opvangen en dat leidt - ondanks de warmte - tot verhitte discussies; ook bij de Omanido's. Hendrik maakt zich zorgen dat de groep uit elkaar valt wanneer iedereen straks ergens anders woont. Eugenie organiseert een kunstexpositie in de koffiekamer en dat is niet bij iedereen een doorslaand succes.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen op tv

Begrafenis computer warmte groen spanningen opvangen dramaserie dagboek behandelingen hulst plannen dood kees hulst wachten het geheime dagboek van hendrik groen seizoen seizoen 2 druk geen hendrik groen lang eugenie zorgen.