Bekijk de uitzending van Het Familiediner terug

Ma 10 juni 2013 | 21:25 Het Familiediner

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Familiediner gemist? Bekijk hier naar Het Familiediner gemist.

Het Familiediner

Datum
Ma 10 juni 2013
Tijd
21:25 tot 22:10
Zender
NPO 1
Presentatie
Bert van Leeuwen
Twitter hashtag
#Familiediner
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Het Familiediner gemist
Deel-url
gids.tv/9267208

Vanavond start weer een nieuw seizoen van het EO-programma Het Familiediner. In deze nieuwe serie bemiddelt Bert van Leeuwen opnieuw tussen mensen die zijn verwikkeld in een familieruzie.

Tot het einde van het programma blijft het spannend: komen de familieleden opdagen om de maaltijd met elkaar te delen en het gesprek aan te gaan?

Dit seizoen met de nieuwe kok Lisette Bossert: “Geweldig, dat ik aan dit programma mag meewerken; helemaal als mensen daardoor weer tot elkaar komen. Het goed onderhouden van je relaties is toch een van de belangrijkste waarden in het leven.”

Vanavond aflevering 1: Wie krijgt het zonnescherm?

Na het overlijden van moeder moest de erfenis worden afgehandeld. Geen probleem: er was niet veel geld en de spulletjes werden eerlijk verdeeld tussen de twee zussen Sjaan en Lenie. Maar over het zonnescherm werden ze het niet eens. En op een dag was het plotseling verdwenen. Ook nu, 10 jaar later, is nog volstrekt onduidelijk waar het scherm is gebleven en hebben de zusters nog altijd ruzie. De kleindochter van Sjaan, Mandy (18), weet hoe eenzaam haar oma is en dat ze al die tijd haar zus heeft gemist, maar de dames zijn te trots en eigenwijs om de eerste stap te zetten. Dus schakelt Mandy Het Familiediner in. Het blijkt een lastige klus voor Bert, want waar is nou het zonnescherm?

Het Familiediner op tv

Ruzie gemist maaltijd overlijden erfenis serie relaties familieleden dames zussen scherm geld leeuwen start bert van leeuwen waarden moeder.
Vanavond in Het Familiediner