Bekijk de uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder terug

Vr 31 mei 2019 | 22:25 Het eeuwige leven van Jan Mulder

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Bekijk hier naar Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist.

Het eeuwige leven van Jan Mulder

Datum
Vr 31 mei 2019
Tijd
22:25 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Presentatie
Jan Mulder
Deel-url
gids.tv/22339929

Vanavond is de laatste aflevering van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Hierin verkent Jan Mulder de mogelijkheden van het eeuwige leven. In de zesde aflevering verdiept Jan zich in de nano-elektronica.

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan Mulder eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend.

Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat een samenleving aan zou moeten met mensen die ineens onwaarschijnlijk oud worden.

Met zijn vriend Remco Campert zoekt Jan naar een antwoord in de poëzie, terwijl hij onderweg is naar de plek waar alle vragen ontstonden en alle antwoorden gegeven werden: huis.

Het eeuwige leven van Jan Mulder op tv

Jan mulder kunst nederland zoektocht rekenen documentaire wetenschap kees van kooten universiteit samenleving poëzie expert universiteit twente twente vriend remco campert vragen plek seizoen.