Bekijk de uitzending van Het Beste Voor Je Kind terug

Di 21 februari 2017 | 21:32 Het Beste Voor Je Kind

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Beste Voor Je Kind gemist? Bekijk hier naar Het Beste Voor Je Kind gemist.

Het Beste Voor Je Kind

Datum
Di 21 februari 2017
Tijd
21:32 tot 22:30
Zender
RTL 4
Genre
Magazine
Jaar
2017
Presentatie
Froukje de Both
Twitter hashtag
#hetbestevoorjekind
Deel-url
gids.tv/17305009

In ‘Het Beste Voor Je Kind’ worden ouders met een uitgesproken visie op de opvoeding van hun kind gevolgd. Opvoedstijlen vanuit een levensvisie, geloofsovertuiging of vanuit hun keuze voor een bepaalde levensstijl. Opvoedstijlen die de kijker werelden laat zien, die zij niet kennen en ze soms zelfs versteld laten staan.

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met het gezin Booijmans uit Zuid-Limburg, dat hecht aan vaste rituelen. Hun leven staat in het teken van spiritualiteit. Carmen, voormalig Miss Nederland, zet alles op alles om haar vierjarige zoontje een populaire profvoetballer te laten worden. Ze is ervan overtuigd dat haar zoontje alles mee heeft.

Het derde gezin is de familie Kamp uit Rotterdam. De kinderen van Patricia en Paul gaan niet naar school, maar krijgen thuis les van hun ouders. Ook helpen ze mee in het huishouden en bij de naschoolse opvang die Patricia en Paul runnen.

Het Beste Voor Je Kind op tv

Rotterdam school nederland zuid-limburg kamp opvoeding gezin huishouden eerste aflevering kijker kinderen opvang teken magazine froukje de both ouders familie.