Bekijk de uitzending van Herrie In De Druiventros terug

Wo 25 oktober 2017 | 21:32 Herrie In De Druiventros

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Herrie In De Druiventros gemist? Bekijk hier naar Herrie In De Druiventros gemist.

Herrie In De Druiventros

Datum
Wo 25 oktober 2017
Tijd
21:32 tot 22:32
Zender
RTL 4
Genre
Culinair magazine
Jaar
2017
Presentatie
Herman den Blijker, Willem Reimers
Twitter hashtag
#herrieindedruiventros
Deel-url
gids.tv/18873840

De altijd kritische en flamboyante Herman den Blijker en meneer Reimers zijn terug met een nieuwe uitdaging bij RTL 4. Dit keer is te zien hoe zij het gedateerde familiehotel 'De Druiventros' van de familie Mutsaers in het Brabantse Berkel-Enschot onder handen nemen. Lukt het de heren om 'De Druiventros' weer te laten bruisen of hangen de druiven te hoog voor de eigenaren?

De familie Mutsaers bestiert al zo’n 40 jaar 'De Druiventros'. De toekomst van het familiebedrijf staat op het spel, want op een steenworp afstand wordt een nieuw, groter en luxueuzer hotel uit de grond gestampt. Pater Familias Ad kwakkelt met zijn gezondheid en samen met zijn vrouw Mieke moet hij het roer uit handen geven.

Dochter Janny en schoonzoon Rob, die de dagelijkse leiding al hebben, staan te trappelen om het hotel helemaal over te nemen en de ouderwetse uitstraling eens flink aan te pakken. Vier kapiteins, op één gedateerd schip, die zowel elkaars advies als dat van Herman en meneer Reimers in de wind slaan. Hoe lang kan dat goed gaan?

Herrie In De Druiventros op tv

.