Bekijk de uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! terug

Di 2 juli 2013 | 21:30 Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist? Bekijk hier naar Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! gemist.

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken!

Datum
Di 2 juli 2013
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
RTL 4
Genre
Realityserie
Presentatie
Herman den Blijker
Twitter hashtag
#HerrieInDeKeuken
Officiële Twitter
@Hermandenblijk
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/9383658

In de voorlopig laatste aflevering van Herrie in de keuken redt Herman den Blijker een restaurantje in Sliedrecht van de ondergang. Pas in het najaar keert hij terug op de buis, met een soort talentenjacht voor koks.

Herman den Blijker is niet van het scherm te slaan bij RTL 4. Om de zoveel tijd duikt de nuchtere Rotterdammer weer op met een nieuw kookgerelateerd programma. Minstens zeventien verschillende titels passeerden de revue. Herrie in de keuken is met vier seizoenen een redelijk stabiele factor voor de topkok. Dinsdag wordt de laatste aflevering uitgezonden.

Daarin schiet Herman het noodlijdende restaurant Il Mago in Sliedrecht te hulp. Het etablissement bestaat al 25 jaar en dat is te zien. Het is alsof de tijd er heeft stilgestaan sinds de opening. Het interieur en de menukaart zijn in die kwart eeuw niet één keer gewijzigd. Steeds minder mensen willen er een vorkje prikken. Sinds het begin van de crisis is de omzet van de restauranthouders gehalveerd. Als het roer niet snel drastisch wordt omgegooid, moet eigenaar Fabio zijn restaurant noodgedwongen sluiten. Herman probeert dat noodlot te voorkomen.

Na deze reddingsactie is Herman voorlopig even klaar met hulpprogramma's. In het najaar keert de sigaarliefhebber terug op tv met The Taste - een soort The Voice, maar dan voor koks. Samen met topkok Robert Kranenborg begeleidt hij teams van Nederlandse kooktalenten, die geselecteerd worden op de smaak van hun gerechten. De culinaire hoogstandjes worden blind geproefd. Robert en Herman nemen het op tegen twee Vlaamse collega's.

Herman Den Blijker: Herrie In De Keuken! op tv

.