Bekijk de uitzending van Herinneringen voor het leven - Stop dementie terug

Wo 2 oktober 2019 | 21:25 Herinneringen voor het leven - Stop dementie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Herinneringen voor het leven - Stop dementie gemist? Bekijk hier naar Herinneringen voor het leven - Stop dementie gemist.

Herinneringen voor het leven - Stop dementie

Datum
Wo 2 oktober 2019
Tijd
21:25 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Magazine
Jaar
2019
Presentatie
Igone de Jongh, Simone Kleinsma, Roos Moggré
Deel-url
gids.tv/22992159

In de live-talkshow Herinneringen voor het leven – stop dementie gaan presentatoren Toine van Peperstraten en Roos Moggré in gesprek over dementie met patiënten en hun naasten. Over de liefde, het leven en de impact van deze ingrijpende hersenziekte.

Opa's en oma's
Buddy Vedder gaat op bezoek bij kinderen en praat met hen over hun opa's en oma's met dementie, om die vervolgens samen een mooie verrassing te bezorgen.

Herinneringen
Behalve het ophalen van mooie oude herinneringen, worden er in het programma nieuwe herinneringen gemaakt. Bekende Nederlanders als Gerdi Verbeet, Ron Blaauw en Selma van Dijk delen hun persoonlijke verhalen en Simone Kleinsma en Voice Kids-winnaar Silver Metz verzorgen een bijzonder optreden.

Mini-colleges
Alzheimer Nederland geeft met verhelderende mini-colleges antwoord op veel gestelde vragen. Wat zijn de meest voorkomende symptomen? Hoe komt het dat dementie momenteel de snelst groeiende doodsoorzaak is? En is dementie erfelijk?

Herinneringen voor het leven - Stop dementie op tv

.