Bekijk de uitzending van Hellboy II: The Golden Army terug

Wo 17 april 2019 | 20:29 Hellboy II: The Golden Army IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hellboy II: The Golden Army gemist? Bekijk hier naar Hellboy II: The Golden Army gemist.

Hellboy II: The Golden Army

Hellboy II: The Golden Army
Datum
Wo 17 april 2019
Tijd
20:29 tot 22:56
Zender
RTL 7
IMDb
7.0
Genre
Actiefilm
Jaar
2008
Regisseur
Guillermo Del Toro
Acteurs
Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander, James Dodd
Twitter hashtag
#Thegoldenarmy
Deel-url
gids.tv/22104439

Hellboy II: The Golden Army is een Amerikaanse film uit 2008. De film is het vervolg op de film Hellboy uit 2004, en net als die film een verfilming van de Hellboy-stripreeks van Dark Horse Comics. De film is geregisseerd door Guillermo del Toro, die eerder hoge ogen gooide met zijn meesterlijke 'Pan's Labyrinth'. Ron Perlman vertolkt wederom de rol van Hellboy.

De moedigste en hardste superheld van de wereld moet het opnemen tegen een genadeloze dictator en zijn brute rovers. Ja, hij is gewelddadig. Ja, hij heeft ook horens. En ja, hij wordt soms verkeerd begrepen. Maar als er een klus geklaard moet worden, moet je wel bij Hellboy zijn. Met zijn team van het Bureau voor Paranormale Research en Defensie, z'n pyrokinetische vriendin Liz, de empathische vismens Abe en protoplasma-mysticus Johann reist het team van het BPRD heen en weer tussen de oppervlakte en de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. En Hellboy, met beide werelden bekend maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hellboy-ii-the-golden-army

Hellboy II: The Golden Army op tv

Defensie film verfilming superheld dark onzichtbare research golden 2004 gewelddadig dictator selma horse streamen james blair selma blair team ron perlman comics hellboy guillermo del toro geen deze.
Hellboy II: The Golden Army - Trailer