Bekijk de uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur terug

Za 13 oktober 2018 | 20:00 Helden Van Hier: Door Het Vuur

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist? Bekijk hier naar Helden Van Hier: Door Het Vuur gemist.

Helden Van Hier: Door Het Vuur

Datum
Za 13 oktober 2018
Tijd
20:00 tot 21:00
Zender
RTL 5
Genre
Realityreeks
Jaar
2016
Twitter hashtag
#heldenvanhier
Deel-url
gids.tv/21102036

Vanavond start het tweede seizoen van deze realityserie over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum in Gent. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 5.

Midden in de nacht is brand gesticht in een woning waar drie mensen liggen te slapen. Verschillende brandweerposten rukken uit om het vuur met man en macht te bestrijden. Bij het blussen krijgen ze van de politie te horen dat er mogelijk kwaad opzet in het spel is.

De ambulanciers worden uitgestuurd naar een hoogzwangere vrouw met hevige weeën. Al snel is het duidelijk dat de vrouw niet op tijd op de materniteit zal geraken.

De ambulanceploeg moet met spoed uitrukken voor een vrouw met een zwak hart die bewusteloos op haar bed ligt. Ze slagen erin haar te reanimeren, maar onderweg naar het ziekenhuis loopt het opnieuw mis.

Voor kersvers duiker Angelo breekt er een uniek moment aan. In de haven is een schip binnengevaren met een dode vinvis op de boeg en de rederij roept de hulp in van de brandweerduikers.

Helden Van Hier: Door Het Vuur op tv

Politie ziekenhuis blussen vrouw gent slapen duiker vinvis rederij centrum reanimeren kwaad angelo brand haven dode schip helden start vuur hart woning bestrijden seizoen nacht aflevering 1 seizoen 2 realityserie tijd.