Bekijk de uitzending van Helden van Het Máxima terug

Wo 14 augustus 2019 | 17:10 Helden van Het Máxima

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Bekijk hier naar Helden van Het Máxima gemist.

Helden van Het Máxima

Datum
Wo 14 augustus 2019
Tijd
17:10 tot 18:00
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22740212

Aflevering 3 - Reportagereeks over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum.

Op leven en dood.

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En wie zijn de mensen die er voor kiezen om hier te werken, in een omgeving waar tussen leven en dood vaak slechts een deur zit? Een jaar lang worden medewerkers van het Prinses Máxima Centrum gevolgd, van verpleegkundige tot directeur, op verdrietige en vrolijke momenten, als het goed gaat maar ook als het lastig is. Het resultaat is een unieke inkijk achter de schermen van dit bijzondere ziekenhuis.

Helden van Het Máxima op tv

Ziekenhuis nederland prinses zeilen documentaire kanker achter de schermen verpleegkundige centrum kinderen schermen helden dood werken prinses máxima centrum directeur lang deur.