Bekijk de uitzending van Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen terug

Wo 27 januari 2021 | 21:30 Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen gemist? Bekijk hier naar Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen gemist.

Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen

Datum
Wo 27 januari 2021
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25765354

Deze week helpt Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker had en twee vrouwen die een logeerhuis voor verstandelijk beperkte kinderen runnen aan een bijzondere dag.

Zware jaren
Wendy van Dijk verrast Janita en Meine. Het stel, dat al achttien jaar getrouwd is, heeft vijf zware jaren achter de rug, omdat Janita in deze periode meerdere keren kanker heeft gehad. Ondanks alles blijft de liefde tussen Janita en Meine erg sterk.

Trouwjurken
Janita's zus Gerlinda heeft Wendy's hulp ingeschakeld om Janita's grote wens in vervulling te laten gaan: trouwjurken passen met haar drie dochters. Maar daar laat Wendy het niet bij. Janita en Meine krijgen een onvergetelijke dag die volledig in het teken staat van hun liefde voor elkaar.

Gedragsstoornis
Wendy gaat ook langs bij de Friezinnen Ytsje en Baukje. Zij runnen een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking of een gedragsstoornis, waar ze dag en nacht voor klaarstaan.

Speelplaats
In de tuin van het logeerhuis staan verouderde speeltoestellen die wel een upgrade kunnen gebruiken. Terwijl de vrouwen een ontspannende dag krijgen, wordt de tuin omgetoverd tot een fijne speelplaats voor de kinderen.

Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/hart-in-aktie.

Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen op tv

.