Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen

Meest recente uitzending
Datum
Do 28 januari 2021
Tijd
13:45 tot 14:40
Genre
Amusement
Twitter hashtag
#hartinaktie
Deel-url
gids.tv/25771890

Herhaling. Deze week helpt Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker had en twee vrouwen die een logeerhuis voor verstandelijk beperkte kinderen runnen aan een bijzondere dag.

Zware jaren
Wendy van Dijk verrast Janita en Meine. Het stel, dat al achttien jaar getrouwd is, heeft vijf zware jaren achter de rug, omdat Janita in deze periode meerdere keren kanker heeft gehad. Ondanks alles blijft de liefde tussen Janita en Meine erg sterk.

Trouwjurken
Janita's zus Gerlinda heeft Wendy's hulp ingeschakeld om Janita's grote wens in vervulling te laten gaan: trouwjurken passen met haar drie dochters. Maar daar laat Wendy het niet bij. Janita en Meine krijgen een onvergetelijke dag die volledig in het teken staat van hun liefde voor elkaar.

Gedragsstoornis
Wendy gaat ook langs bij de Friezinnen Ytsje en Baukje. Zij runnen een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking of een gedragsstoornis, waar ze dag en nacht voor klaarstaan.

Speelplaats
In de tuin van het logeerhuis staan verouderde speeltoestellen die wel een upgrade kunnen gebruiken. Terwijl de vrouwen een ontspannende dag krijgen, wordt de tuin omgetoverd tot een fijne speelplaats voor de kinderen.

Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/hart-in-aktie.

Meer op tv: Joost Luiten op tv , Soap op tv en Motorcross op tv