Bekijk de uitzending van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 terug

Ma 12 november 2018 | 20:30 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 gemist? Bekijk hier naar Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 gemist.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Datum
Ma 12 november 2018
Tijd
20:30 tot 23:25
Zender
NET 5
IMDb
7.7
Genre
Fantasy-film
Jaar
2010
Regisseur
David Yates
Acteurs
Bill Nighy, Richard Griffiths, Harry Melling, Daniel Radcliffe, Julie Walters
Twitter hashtag
#harrypotter
Deel-url
gids.tv/21277840

Deel 1 begint met Harry, Ron en Hermelien, die aan een levensgevaarlijke missie beginnen om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, 'de Horcruxes', te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Dumbledore. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister.
De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen... En ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 op tv

Film geheim potter vernietigen harry potter zweinstein hermelien bezetten levend vijanden opdracht professor walters heer missie prooi daniel radcliffe david yates julie walters bill nighy plek bescherming voldemort begeleiding lang deze.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Trailer