Bekijk de uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje terug

Do 17 mei 2018 | 21:30 Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist? Bekijk hier naar Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist.

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Datum
Do 17 mei 2018
Tijd
21:30 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Documentaire
Jaar
2017
Twitter hashtag
#KoninklijkSprookje
Deel-url
gids.tv/20233071

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle.

De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Aan de hand van interviews met betrokkenen en insiders krijgt de kijker een bijzonder inkijkje in het verleden van Markle.

Meghan Markle's voorouders worstelden met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de kant van haar moeder is er een geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar vaders kant kenden het harde leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. De documentaire gaat terug naar het moment waarop Markle’s voorouders voet zetten op Amerikaanse grond en stuit daar op verrassende informatie over hun achtergrond.

Zelf groeide Meghan Markle op in het zonnige Californië, met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar staat op het punt om deel uit te maken gaan maken van het iconische Britse Koningshuis. Een koninklijk sprookje.

Het huwelijk wordt op zaterdag 19 mei live vanaf 12:15 uur uitgezonden door de NOS: gids.tv/2311/huwelijk. Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje op tv

Amerika californië koningshuis live prins prinses huwelijk documentaire platteland koninklijke familie prins harry geschiedenis kate middleton actrice middleton tennessee hollywood filmindustrie vaders moeders kijker lisa sprookje edmond kate moeder meghan markle ouders familie voorouders meghan.