Bekijk de uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest terug

Za 17 augustus 2019 | 21:35 Harrie Jekkers & Klein Orkest

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Bekijk hier naar Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist.

Harrie Jekkers & Klein Orkest

Datum
Za 17 augustus 2019
Tijd
21:35 tot 22:30
Zender
NPO 1
Genre
Muziekshow
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22755955

Muziektheaterprogramma met Harrie Jekkers & Klein Orkest. Na lange tijd keerden ze weer terug in het theater. Vanavond is het eerste deel van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' te zien op NPO 2. Deel twee volgt op zaterdag 7 september.

Evergreens
Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen.

Kinderliedjes
Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de Maan. Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers wil vroeger nog een keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest.

Harrie Jekkers & Klein Orkest op tv

.