Bekijk de uitzending van Harkum terug

Zo 20 oktober 2019 | 21:45 Harkum

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Harkum gemist? Bekijk hier naar Harkum gemist.

Harkum

Datum
Zo 20 oktober 2019
Tijd
21:45 tot 22:20
Zender
NPO 3
Genre
Komische serie
Jaar
2019
Acteurs
Bas Hoeflaak
Twitter hashtag
#harkum
Deel-url
gids.tv/23108902

Vanavond start de nieuwe Nederlandse komische serie Harkum. De afleveringen zijn de komende tien weken elke zondag rond 21:45 uur te zien op NPO 3.

Stoffige ambtenaren
De serie gaat over de ietwat stoffige ambtenaren van het kleine fictieve dorpje Harkum, dat plotseling over een enorm vermogen komt te beschikken.

Paniek
Wanneer de burgemeester van het dorp ontdekt dat er met gemeentegelden is gespeculeerd op de beurs, slaat de paniek hem om het hart. Het geld lijkt verdwenen en hij ziet het einde van zijn carrière voor zich. Dan blijkt dat er met het gespeculeerde geld 700 miljoen winst is behaald voor de gemeente.

Geluk
Opeens hoeft hij zich niet langer zorgen te maken over de bezuinigingen op de koffiepads in de kantine en de subsidie voor het kerkkoor. Maar hoe lang duurt dit geluk? En wanneer komt de landelijke overheid verhaal halen?

Megalomaan plan
Terwijl 'the sky is the limit' het nieuwe motto voor Harkum lijkt te zijn, ontstaat er ook een idee voor een megalomaan plan...

Harkum op tv

Bezuinigingen overheid miljoen paniek ambtenaren burgemeester beurs gemeente subsidie kantine serie dramaserie vermogen geld verweij start bas hoeflaak hart geluk seizoen verrassing aflevering 1 plan winst lang zorgen.