Bekijk de uitzending van Hansel & Gretel: Witch Hunters terug

Ma 24 februari 2020 | 20:30 Hansel & Gretel: Witch Hunters IMDb: 6.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hansel & Gretel: Witch Hunters gemist? Bekijk hier naar Hansel & Gretel: Witch Hunters gemist.

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters
Datum
Ma 24 februari 2020
Tijd
20:30 tot 22:10
Zender
RTL 7
IMDb
6.1
Genre
horror
Jaar
2013
Regisseur
Tommy Wirkola
Acteurs
Peter Stormare, Jeremy Renner, Famke Janssen, Gemma Arterton
Twitter hashtag
#hanselgretelwitchhunters
Deel-url
gids.tv/23879114

Duits-Amerikaanse fantasy-horrorthriller: Hansel en Gretel zijn opgegroeid en jongvolwassenen. Hun bijna dood-ervaring als kinderen in het peperkoekhuis van de heks is hen niet in de koude kleren gaan zitten. Broer en zus zijn niet bepaald getraumatiseerd, maar jagen op enthousiaste wijze zoveel mogelijk toverkollen de dood in. Met hun, voor die tijd, geavanceerde wapens kijken ze niet op een onthoofding meer of minder. De laatste missie verloopt alleen niet helemaal volgens plan. De feeksen lijken eerder op hen te jagen dan andersom. De zaken worden nog vervelender wanneer Gretel ontvoerd wordt.

Deze fantasievolle actiefilm met Jeremy Renner en Gemma Arterton in de hoofdrollen is gebaseerd op het sprookje van Hans en Grietje. Famke Janssen nam de rol van kwaadaardige opperheks op zich. Zowel Janssen ('GoldenEye') als Arterton ('Quantum of Solace') zijn voormalige Bondgirls.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hansel-gretel-witch-hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters op tv

.