Bekijk de uitzending van Hallo met Kyoko terug

Do 6 december 2018 | 21:45 Hallo met Kyoko

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Hallo met Kyoko gemist? Bekijk hier naar Hallo met Kyoko gemist.

Hallo met Kyoko

Datum
Do 6 december 2018
Tijd
21:45 tot 22:40
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Regisseur
Kelly van Binsbergen
Deel-url
gids.tv/21416032

Terwijl Kelly een sudoku invult, kreunt ze, hijgt ze en brengt ze mannen naar hun hoogtepunt. Wanneer een klant wil dat ze er een speeltje bij pakt, zet ze een YouTube-filmpje aan van een vibrator en ondertussen zit haar vriend naast haar op de bank. Kelly van Binsbergen is 25 jaar en is sekstelefoniste.

Al vijf jaar lang wordt Kyoko, het alter-ego van Kelly, gebeld door mannen die op zoek zijn naar seks. Het begon ooit als een makkelijke manier om geld te verdienen, maar inmiddels is er bij Kelly ook een soort verlangen ontstaan naar de gesprekken met 'haar' mannen. In de documentaire ontmoet ze voor het eerst een van haar vaste bellers, met de vraag: "Waarom bel je mij?"

Kelly: "Het filmen was af en toe confronterend. En dan bedoel ik niet de momenten dat ik aan de telefoon ‘mijn’ mannen naar een orgasme praat - daar was ik wel aan gewend. Maar wél de persoonlijke scenes. Regisseur Remko Geursen zette me met zijn vragen af en toe echt voor het blok om de confrontatie met m’n eigen gevoelens aan te gaan. Ik maakte altijd harde grappen over de eenzaamheid van de mannen die mij bellen; maar ik ben erachter gekomen dat ik mezelf eigenlijk ook vaak eenzaam voel. Ik liep al wat langer rond met het idee voor een documentaire over de sekstelefoon, maar had nooit gedacht dat het zo'n intieme film zou worden."

In '3Doc: Hallo, met Kyoko' gaat Kelly op zoek waarom het haar niet lukt om te stoppen met bellen. Waarom kan ze als Kyoko wel intimiteit veinzen met anonieme bellers, maar krijgt ze haar seksleven met haar eigen vriend niet voor elkaar? Kelly, haar vriend en alle andere mensen in haar leven stellen zich flink open. Hard, ontroerend, pijnlijk en gelukkig ook met humor. Deze coming-of-age film over een shockerende ex-tiener geeft een ongecensureerde kijk in de bizarre en opmerkelijke wereld van het seksbellen.

Hallo met Kyoko op tv

China documentaire zeeland bellen film pijnlijk seks humor seksshop 25 jaar geadopteerd hallo baby geld vriend kelly ouders stoppen hoogtepunt lang deze.