Bekijk de uitzending van Grizzly Bear Cubs and Me terug

Wo 25 december 2019 | 21:00 Grizzly Bear Cubs and Me

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Grizzly Bear Cubs and Me gemist? Bekijk hier naar Grizzly Bear Cubs and Me gemist.

Grizzly Bear Cubs and Me

Datum
Wo 25 december 2019
Tijd
21:00 tot 21:55
Zender
Canvas
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2018
Presentatie
Gordon Buchanan
Deel-url
gids.tv/23502065

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse natuurdocumentairereeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild.

De Russische familie Pazjetnov zorgt al 30 jaar lang voor de vele babygrizzlyberen die hun moeder kwijtraken wanneer hun habitat verstoord wordt. Ze hebben in die tijd al meer dan 200 welpjes opnieuw in het wild vrijgelaten en Gordon Buchanan wil uitzoeken hoe de familie te werk gaat. Maak kennis met de jonge diertjes die respectievelijk in een container in Moskou en in een doos in Sint-Petersburg werden achtergelaten. Samen met de Pazjetnovs helpt Gordon de welpjes weer klaar te stomen voor een leven in het wild.

Grizzly Bear Cubs and Me op tv

Welpjes container moskou doos sint-petersburg beren wild gordon project verstoord cubs russisch moeder familie seizoen aflevering 1 tijd lang losgelaten.