Bekijk de uitzending van Grey's Anatomy terug

Ma 19 februari 2018 | 20:30 Grey's Anatomy IMDb: 7.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Grey's Anatomy gemist? Bekijk hier naar Grey's Anatomy gemist.

Grey's Anatomy

Datum
Ma 19 februari 2018
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
NET 5
IMDb
7.6
Genre
Dramaserie
Acteurs
Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Twitter hashtag
#greysanatomy
Officiële Twitter
@greysanatomy
Uitzending gemist
Grey's Anatomy gemist
Deel-url
gids.tv/19660662

De medische dramaserie Grey’s Anatomy gaat vanaf vanavond verder met het nieuwe, veertiende seizoen. De serie is wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op Net5.

Seizoen 13 van Grey’s Anatomy eindigde met een explosie in het ziekenhuis. Hierbij zijn veel slachtoffers gevallen. Bailey geeft het ziekenhuis een make-over na de brand. Owen ontdekt dat zijn zusje Megan nog leeft. Megan is al jarenlang vermist en Owen had alle hoop om zijn zus levend terug te zien allang opgegeven. Daarnaast maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. Op 12 maart is de 300e aflevering van Grey’s Anatomy te zien, die vol zit met terugblikken naar de vorige seizoenen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stelt Meredith alles in het werk om de zus van Owen te helpen. Amelia gaat in conflict met een patiënt. Brian van zijn kant wordt gedwongen Grey Sloan een facelift te geven na de brand.

Grey's Anatomy op tv

Ziekenhuis explosie conflict serie dramaserie eerste aflevering patiënt megan wilson levend bailey vermist net5 grey’s anatomy ellen pompeo james brand chandra wilson justin chambers pompeo zusje make-over seizoen aflevering 1 ellen.
Vanavond in Grey's Anatomy