Bekijk de uitzending van Grenzeloos verliefd terug

Do 6 september 2012 | 20:30 Grenzeloos verliefd

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Grenzeloos verliefd gemist? Bekijk hier naar Grenzeloos verliefd gemist.

Grenzeloos verliefd

Datum
Do 6 september 2012
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NET 5
Genre
Realityprogramma
Twitter hashtag
#grenzeloos verliefd
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Grenzeloos verliefd gemist
Deel-url
gids.tv/8061448

De succesformule Grenzeloos Verliefd is vanaf vanavond te zien op de donderdagavond. In het vervolg van het succesvolle programma verhuizen tien Nederlandse vrouwen naar hun grote liefde in het buitenland. Ze laten alles achter en moeten daar zien te wennen aan een heel andere cultuur. De dappere vrouwen volgen hun hart en verlaten Nederland om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen.

In deze kersverse reeks zien we hoe vrouwen emigreren naar onder andere Mexico, Thailand, Brazilië, Suriname, Oeganda en India. De cultuurverschillen en bijbehorende ontberingen zijn ook in deze nieuwe reeks heftig.

Zo verruilt de 26-jarige Sylvia haar leven in Nederland voor het Braziliaanse platteland, waar haar geliefde Daniel woont. De twee hebben elkaar echter al een jaar niet meer gezien en bovendien woont Daniel in een tipi. De 23-jarige Sanne gaat bij haar geliefde Kenrick in Suriname wonen terwijl haar vader in Nederland ongeneeslijk ziek is en de 40-jarige Jorine is zwanger van de veel jongere Keniaanse Bush en besluit hun liefdesbaby in het Afrikaanse land op te voeden.

In de eerste aflevering Sylvia & Daniel in Brazilië.

Sylvia ontmoet tijdens haar werk voor een stichting in Spanje de Braziliaanse Daniel. Echter hebben ze allebei een relatie en wordt het niet meteen iets tussen de twee.

Ze ontlopen elkaar een aantal dagen, maar als Sylvia weer terug gaat naar Nederland reist Daniel achter haar aan. Maanden later komt ze naar Brazilië en vraagt Daniel haar ten huwelijk.

Dolblij zegt Sylvia ja, maar ze moet toch terug naar Nederland om geld te sparen. Ze zien elkaar bijna een jaar niet.

Nu is het eindelijk zover en kan het stel bij elkaar zijn. Het wordt wel een grote omslag voor Sylvia: van een luxe leven in Nederland naar het platteland in Brazilië.

Grenzeloos verliefd op tv

.