Bekijk de uitzending van Golden Boys terug

Ma 3 september 2018 | 21:30 Golden Boys

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Golden Boys gemist? Bekijk hier naar Golden Boys gemist.

Golden Boys

Datum
Ma 3 september 2018
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Show
Presentatie
André Hazes
Twitter hashtag
#goldenboys
Deel-url
gids.tv/20868118

In het nieuwe programma Golden Boys, vanaf vanavond elke maandag om 21:30 uur op SBS6, trekken mannelijke senioren de stoute liefdesschoenen aan: ze gaan op zoek naar een partner. Presentator André Hazes begeleidt de oudjes door het hele datingcircus. Lukt het de heren om opnieuw hun eigen én een ander hart op hol te laten slaan?

In elke aflevering volgen we de zoektocht van één bejaarde casanova. André vraagt deze Golden Boy uiteraard het hemd van het lijf: wie is hij en wat zoekt hij in een vrouw? Voordat de man zich in het date-gedruis stort, ontvangt André op een romantisch kasteel de single ladies op leeftijd die zich hebben aangemeld. De dames zijn er in alle soorten en maten en zijn niet op hun mondje gevallen. Ze weten heel goed wat ze wel en vooral wat ze niet (meer) willen. André praat met ze. Ziet hij al mogelijke matches? Of houdt hij zijn hart vast?

De vrijgezelle man moet vervolgens flink aan de bak. Door middel van speeddates, een groepsdate bij hem thuis en individuele dates bij de dames thuis, probeert hij hen zo goed mogelijk te leren kennen. Gedurende dit datingproces vallen er steeds vrouwen af.

Als er nog twee vrouwen over zijn, breekt een spannend moment aan: de Golden Boy mag één vrouw uitnodigen voor een weekendje weg. Voor wie zal hij kiezen? En wat wil de dame in kwestie? Blijft ze liever alleen of ziet zij hem ook wel zitten? Wat er ook gebeurt, één ding is zeker: het is nooit te laat - en je bent nooit te oud - om de liefde nog een kans te geven!

Golden Boys op tv

Vrouwen zoektocht vrouw presentator liefde romantisch kasteel oudjes golden show bejaarde andré hazes single dames senioren sbs6 hart leeftijd seizoen partner aflevering 1 soorten hazes thuis.