Bekijk de uitzending van Gold Rush: Parker's Trail terug

Ma 30 maart 2020 | 20:30 Gold Rush: Parker's Trail

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Gold Rush: Parker's Trail gemist? Bekijk hier naar Gold Rush: Parker's Trail gemist.

Gold Rush: Parker's Trail

Datum
Ma 30 maart 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery
Genre
Welcome Stranger
Twitter hashtag
#GoldRush
Deel-url
gids.tv/24059496

In het nieuwe seizoen van 'Gold Rush: Parker's Trail' reist goudzoeker Parker Schnabel naar de outback van Australië om daar naar goud te zoeken. Elke maandag om 20:30 uur op Discovery.

Vrienden
De geboren goudzoeker Parker Schnabel houdt niet van stilzitten. Dus als zijn goudmijn in Alaska tijdens de winterperiode niet in operatie kan zijn, trekt hij er samen met een groep vrienden op uit om goud te zoeken op andere plekken in de wereld.

Hoge verwachtingen
In Australië zou de grootste nog onaangeroerde goudvoorraad ter wereld zijn, dus de 25-jarige gouddelver heeft hoge verwachtingen. In dit seizoen is te zien of hij slaagt in zijn missie om het goud van down under naar boven te halen.

Geheimen
Parker kreeg het goudzoeken met de paplepel in gegoten door zijn opa, de legendarische gouddelver John Schnabel, dus hij weet wel hoe je een operatie moet runnen. Maar elk land heeft weer zijn eigen geheimen. Kan hij ook slagen in Australië?

Gold Rush: Parker's Trail op tv

.