Bekijk de uitzending van GitaarSalon: Roadshow terug

Zo 25 maart 2018 | 18:41 GitaarSalon: Roadshow

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van GitaarSalon: Roadshow gemist? Bekijk hier naar GitaarSalon: Roadshow gemist.

GitaarSalon: Roadshow

Datum
Zo 25 maart 2018
Tijd
18:41 tot 19:12
Zender
Brava
Genre
Muziekprogramma
Deel-url
gids.tv/19958682

Gesterkt door het enorme succes op brava trekt de GitaarSalon het land in om de gitaar nu ook live aan een breed publiek te presenteren in de GitaarSalon Roadshow. In deze uitzending ziet u niet minder dan zes absolute topgitaristen.

Soms spelen ze als team, dan weer zijn ze elkaars tegenpolen. Drie vrouwen en drie mannen die de luisteraar weten te verrassen met de klankrijkdom waar de gitaar zo in uitblinkt.

Met een duizelingwekkende verzameling aan bijzondere instrumenten, van sopraan-ukelele tot contrabasgitaar. Van Camille Saint-Sa?ns tot Ludovico Einaudi, en van tango tot swing.

Passie, sensualiteit, geluk, verdriet en virtuositeit staan naast pure eenvoud. U zult ook stilte ervaren tijdens de concerten die dit zestal neerzet.

Laat u overweldigen door de intimiteit van de gitaar zoals u die nog nooit heeft ervaren: klein, subtiel, maar tegelijkertijd altijd warm en intens.

GitaarSalon: Roadshow op tv

.