Bekijk de uitzending van Ghostbusters terug

Wo 17 april 2019 | 22:00 Ghostbusters IMDb: 5.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ghostbusters gemist? Bekijk hier naar Ghostbusters gemist.

Ghostbusters

Ghostbusters
Datum
Wo 17 april 2019
Tijd
22:00 tot 00:10
Zender
NET 5
IMDb
5.2
Genre
Actiekomedie
Jaar
2016
Regisseur
Paul Feig
Acteurs
Kristen Wiig, Melissa Mccarthy, Kate Mckinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth
Twitter hashtag
#ghostbusters
Deel-url
gids.tv/22104747

Ghostbusters is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Paul Feig. Met in de hoofdrol Kristen Wiig, Melissa McCarthy en Kate McKinnon.

Erin Gilbert (kirsten Wiig), een wetenschapper aan de universiteit van Columbia, heeft samen met Abby Yates een boek geschreven genaamd "Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing". De twee hebben elkaar jaren niet gesproken maar worden bij elkaar gebracht door een man die hulp zoekt bij de bestrijding van spoken. Samen met Jillian, een collega van Abby, besluiten ze een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in het vernietigen van paranormale verschijningen.

Deze film is gebaseerd op de Ghostbusters uit 1984. Toen met hoofdrollen voor Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Rick Moranis. Met deze remake uit 2016 zijn de vrouwen aan de beurt.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ghostbusters-2016

Ghostbusters op tv

Vrouwen new york film vernietigen murray universiteit gilbert plaag deeg besluiten bestrijding columbia collega dames rick moeilijker remake streamen missie boek kate chris hemsworth melissa mccarthy bill murray kristen wiig kristen bedreigd wetenschapper leslie deze.
Ghostbusters - Trailer